avex-ks.com

Njomza Bytyci

Kongresi i pediatrisë

Kongresi i pediatrisë Jemi të lumtur të njoftojmë suksesin e jashtëzakonshëm të pjesëmarrjes së fundit të kompanisë sonë në Kongresin prestigjioz të Pediatrisë, një ngjarje novatore që mblodhi së bashku profesionistë, ekspertë dhe organizata kryesore të kujdesit shëndetësor të përkushtuar ndaj avancimit të kujdesit shëndetësor pediatrik. Përfshirja jonë në këtë kongres të nderuar shërbeu si …

Kongresi i pediatrisë Read More »

Festimi i Ditës së Fëmijëve me Dolofix: Fuqizimi i mendjeve të reja për një të ardhme më të ndritshme

Festimi i Ditës së Fëmijëve me Dolofix: Fuqizimi i mendjeve të reja për një të ardhme më të ndritshme Për nder të Ditës së ardhshme të Fëmijëve, ne jemi të kënaqur të njoftojmë përfundimin me sukses të fushatës sonë të ngrohtë me markën tonë të dashur Dolofix. Si një kompani e përkushtuar për mirëqenien dhe …

Festimi i Ditës së Fëmijëve me Dolofix: Fuqizimi i mendjeve të reja për një të ardhme më të ndritshme Read More »

Hopa

Hopa Jemi të kënaqur të ndajmë disa lajme emocionuese me klientët dhe partnerët tanë të çmuar! Sot, ne jemi të kënaqur të njoftojmë shtimin e një marke të re novator të vitaminave në kompaninë tonë të nderuar të shpërndarjes. Ky partneritet shënon një moment historik të rëndësishëm për organizatën tonë, pasi ne vazhdojmë angazhimin tonë …

Hopa Read More »

Scroll to Top