avex-ks.com

...Një hap përpara

Shitje

Rreth Nesh

AVEX health duke u bazuar në sinqeritetin, respektin dhe besimin, e përkushtuar ndaj vizionit, misionit dhe vlerave të saj, ka arritur qe të jetë njëra ndër kompanitë lidere në tregun farmaceutik ne Kosove dhe rajon çdoherë me shërbime unike.

Ne jemi të përkushtuar t’u ofrojmë njerëzve produkte të kujdesit shëndetësor me cilësi të lartë.

Më shumë

Lajme

Kongresi i pediatrisë Jemi të lumtur të njoftojmë suksesin e jashtëzakonshëm të pjesëmarrjes së fundit të kompanisë sonë në Kongresin prestigjioz të

Festimi i Ditës së Fëmijëve me Dolofix: Fuqizimi i mendjeve të reja për një të ardhme më të ndritshme Për nder të

Hopa Jemi të kënaqur të ndajmë disa lajme emocionuese me klientët dhe partnerët tanë të çmuar! Sot, ne jemi të kënaqur të

Lajme

Multiparty banner 1

Top produkte

AVEX

Scroll to Top