avex-ks.com

Profilet

Kardiologjia

Studimi dhe trajtimi i kushteve të lidhura me zemrën.

More

Kardiologjia

Studimi dhe trajtimi i kushteve të lidhura me zemrën.

More

Gastroenterologjia

Specialiteti mjekësor që merret me sistemin tretës, duke përfshirë stomakun, zorrët, mëlçinë dhe pankreasin.

Pediatria

Dega e mjekësisë që fokusohet në kujdesin mjekësor të foshnjave, fëmijëve dhe adoleshentëve.

Pediatria

Dega e mjekësisë që fokusohet në kujdesin mjekësor të foshnjave, fëmijëve dhe adoleshentëve.

Ortopedia

Dega e mjekësisë që merret me diagnostikimin dhe trajtimin e kushteve që prekin sistemin muskuloskeletor, duke përfshirë kockat, kyçet, muskujt, ligamentet dhe tendinat.

Endokrinologjia

Studimi i hormoneve dhe trajtimi i çrregullimeve endokrine, duke përfshirë gjendjet që lidhen me tiroiden, gjëndrat mbiveshkore dhe diabetin.

Endokrinologjia

Studimi i hormoneve dhe trajtimi i çrregullimeve endokrine, duke përfshirë gjendjet që lidhen me tiroiden, gjëndrat mbiveshkore dhe diabetin.

Pulmologjia

Specialiteti mjekësor që ka të bëjë me sëmundjet e sistemit të frymëmarrjes, duke përfshirë mushkëritë dhe rrugët e frymëmarrjes.

Urologjia

Specialiteti mjekësor që merret me sistemin urinar dhe organet riprodhuese mashkullore.

Urologjia

Specialiteti mjekësor që merret me sistemin urinar dhe organet riprodhuese mashkullore.

Obstetrikë dhe Gjinekologji

Degë e mjekësisë që është e specializuar në shëndetin riprodhues të grave, duke përfshirë shtatzëninë, lindjen dhe çrregullimet e sistemit riprodhues të femrës.

Psikiatria

Dega e mjekësisë fokusohet në diagnostikimin, trajtimin dhe parandalimin e çrregullimeve mendore, emocionale dhe të sjelljes.

Psikiatria

Dega e mjekësisë fokusohet në diagnostikimin, trajtimin dhe parandalimin e çrregullimeve mendore, emocionale dhe të sjelljes.

Reumatologji

Specialiteti mjekësor që fokusohet në çrregullimet e kyçeve, muskujve dhe kockave.

Nefrologji

Specialiteti mjekësor që ka të bëjë me diagnostikimin dhe trajtimin e kushteve të lidhura me veshkat.

Nefrologji

Specialiteti mjekësor që ka të bëjë me diagnostikimin dhe trajtimin e kushteve të lidhura me veshkat.

Sëmundjet Infektive

Studimi dhe trajtimi i sëmundjeve infektive të shkaktuara nga patogjenë si bakteret, viruset, kërpudhat dhe parazitët.

Mjekësia Familjare

Mjekësia familjare është një specialitet mjekësor që ofron kujdes shëndetësor gjithëpërfshirës dhe të vazhdueshëm për individët e të gjitha moshave dhe promovon një marrëdhënie të fortë mjek-pacient bazuar në besim dhe mirëkuptim.

Mjekësia Familjare

Mjekësia familjare është një specialitet mjekësor që ofron kujdes shëndetësor gjithëpërfshirës dhe të vazhdueshëm për individët e të gjitha moshave dhe promovon një marrëdhënie të fortë mjek-pacient bazuar në besim dhe mirëkuptim.

Kirurgjia

Kirurgjia është një specialitet mjekësor që fokusohet në përdorimin e teknikave operative për të diagnostikuar, trajtuar dhe menaxhuar një gamë të gjerë kushtesh dhe lëndimesh përmes ndërhyrjes kirurgjikale.

Scroll to Top